Genomineerden Anti Fraude Award 2017

Op donderdag 5 oktober wordt tijdens het Fraude Film Festival de vierde Anti Fraude Award uitgereikt. De Anti Fraude Award is bedoeld als blijk van waardering voor een persoon, een organisatie of een initiatief die of dat zich aantoonbaar heeft onderscheiden bij de bestrijding van fraude en daarmee een voorbeeldfunctie en een bron van inspiratie is voor anderen.

Ook dit jaar was het voor het Expert Comité weer moeilijk om een keuze te maken uit de longlist met allemaal uitstekende kanshebbers. Om daar tussen te staan is eigenlijk al een grote eer, aldus het Expert Comité, bovendien vinden wij dat voor alle kandidaten geldt dat ze een enorme gedrevenheid laten zien, initiatiefrijk zijn, innovatief, maar bovenal zeer gepassioneerd bij het bestrijden van fraude.

Uit de lijst met achttien kandidaten heeft het Expert Comité een keuze gemaakt. Dit jaar zijn genomineerd voor de Anti Fraude Award:

  • het platform voor onderzoeksjournalistiek Follow the Money
  • de co-founders van de Stichting GDI.Foundation, Vincent Toms en Victor Gevers
  • het Team High Tech Crime van Politie 

Maar wie van hen wordt de opvolger van Opgelicht?! (2014), Transparency International NL (2015) en Peter Olsthoorn (2016)? Op 5 oktober maken wij om 20.30 uur de winnaar bekend tijdens het Fraude Film Festival!

Benieuwd naar de volledige longlist 2017? http://fraudefilmfestival.nl/longlist-anti-fraude-award-2017

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie