Aanmoedigingsprijs

awardDe aanmoedigingsprijs is een prijs voor een documentairemaker (m/v). Win een geldbedrag van maar liefst €10.000 en vertoon jouw (korte) documentaire op de volgende editie van het Fraude Film Festival!

De prijs past naadloos in de visie en missie van het FFF: nieuwe filmmakers ruimte bieden zich te ontplooien in het fraudedomein. Bied inzicht in de wereld van list en bedrog, maak burgers alert en weerbaar.


Voor wie is de aanmoedigingsprijs bedoeld?

De aanmoedigingsprijs is bedoeld voor documentairemakers die:

  • minimaal één documentaire van minimaal 20 minuten hebben gemaakt waarin hun talent en ambitie zichtbaar is
    of
  • die een audiovisuele opleiding (of School voor Journalistiek) hebben afgerond, waarbinnen een (korte) documentaire werd gerealiseerd.

De beoogde documentaire dient bijzonder te zijn, van hoogwaardig inhoudelijk en artistiek gehalte en moet betrekking hebben op het onderwerp ‘fraude’. Daarbij geldt bovendien dat de film maatschappelijke relevantie moet hebben.


De prijs

De aanmoedigingsprijs bestaat uit een substantieel geldbedrag en professionele ondersteuning van productiebedrijf Moondocs. Daarnaast gaat de documentaire in première tijdens het Fraude Film Festival 2018. De prijs wordt uitgereikt tijdens de FFF on tour in Amersfoort op 22 juni as. Inschrijven met jouw documentaireplan is mogelijk t/m 9 juni 17.00.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie