Partners

Zonder partners kan het FFF niet bestaan. Hun financiële bijdrage, inhoudelijke input en uitgebreide netwerk maken hen een onmisbare factor voor het bestaansrecht van het festival. Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit unieke festival? Wij bieden u de mogelijkheid om partner te worden.

Neem contact op met het Fraude Film Festival om u aan te melden als partner via info@fraudefilmfestival.nl


Het Fraude Film Festival biedt de volgende partnermogelijkheden:

Funding Partner
a. U adopteert een programmablok met een fraude gerelateerd thema. U krijgt het exclusieve recht om samen met de Programmaraad van het Fraude Film Festival inhoudelijke invulling te geven aan dit programmablok. Dit is voor uw organisatie een uitstekend platform om agendapunten, waarvan u vindt dat deze maatschappelijk aandacht verdienen, nader te belichten bij het grote publiek.
b. Volledige exposure van de organisatie in relatie tot dit blok; o.a. door het vertonen van het logo op het bioscoopscherm, op de website en in het programmaboekje en mogelijk ook betrokkenheid in de Q&A.
c. Toegangskaarten voor het festival. Dit betreft 30 toegangskaarten en 10 extra middagkaarten voor de eerste besloten dag van het festival. Daarnaast krijgt u 20 kaarten voor de openbare dag. De kaarten kunt u gebruiken om partnerrelaties te versterken of om samen met uw team het festival te bezoeken.


Combi Funding Partner
a. Het Combi Funding Partner pakket is nagenoeg hetzelfde als het ‘Funding Partner’ pakket, met het verschil dat het programmablok samen met een andere organisatie wordt geadopteerd.
b. U krijgt binnen dit pakket 15 dagkaarten en 5 extra middagkaarten voor dag 1 en 10 kaarten voor dag 2.


Basis Partner
a. De naam en het logo van uw organisatie worden opgenomen in het programmaboekje en op de website, iets minder groot dan bij de Funding Partner pakketten.
b. U ontvangt 8 dagkaarten en 2 middagkaarten voor dag 1.


Maatwerk
Binnen de Funding en Combi Funding pakketten is ook nog maatwerk mogelijk zoals bijvoorbeeld Inhouse producties voor gereduceerd tarief, als ook educatieve en theatrale workshops en/of verdiepende Breakout sessies tegen kostprijs. Vraag ons naar de mogelijkheden!!