Fraude Film Festival en het Financieele Dagblad slaan handen ineen

Dit jaar heeft het Fraude Film Festival de ambitie om een samenwerking aan te gaan met het Financieele Dagblad met als doel om een waar Fraude Film Festival media platform op te zetten dat moet gaat dienen als hét inhoudelijke verlengstuk van het Fraude Film Festival. Deze samenwerking biedt veelbelovende mogelijkheden.

What’s in it for you als founding partner, partner of vriend van het Fraude Film Festival? Het idee is om een exclusieve journalistieke bijlage uit te brengen die geheel gewijd zal zijn aan het Fraude Film Festival en verhalen zal bevatten over de verschillende fraude thema’s die dit jaar centraal staan tijdens het FFF 2016. Deze zaterdagbijlage met een bereik van ruim 164.000 lezers maakt het mogelijk jullie steun aan het Fraude Film Festival aan de buitenwereld te laten zien en de gedeelde doelstelling van het Fraude Film Festival actief zichtbaar te maken. Naast deze bijlage zal deze mogelijke samenwerking een relevant podium in de vorm van commercials via BNR radio en advertenties en bannering op www.FD.nl en www.BNR.nl bieden aan het Fraude Film Festival samen met haar founding partners, partners en vrienden.

Kortom: grootse plannen en een mooie samenwerking om naar uit te kijken met veel zichtbaarheid, naamsbekendheid én relevante inhoud voor alle partijen. Een misdadig goed partnerschap als je het ons vraagt! Meer weten? Neem contact met ons op via info@fraudefilmfestival.nl.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie