Kaartverkoop

Vanaf wanneer kan ik kaarten kopen?

De kaartverkoop voor de vijfde editie van het Fraude Film Festival op 4 en 5 oktober 2018 start op 1 augustus om 12.00 uur. Tickets zijn te koop via de website van het Fraude Film Festival.


Wat zijn de tarieven?

De eerste dag van het Fraude Film Festival is besloten en de tweede dag (5 oktober) is openbaar. De tarieven worden uiterlijk 1 juli 2018 bekend gemaakt.


Waar kan ik tickets kopen?

Tickets voor de tweede dag zijn te koop via de website van het Fraude Film Festival. Voor informatie over kaarten voor de eerste besloten dag van het festival kunt u contact opnemen met de organisatie via info@fraudefilmfestival.nl.


Kan ik mijn aankoop retourneren of ruilen?

Retourneren van online aankopen is niet mogelijk. Deze zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt. Neem voor het ruilen van uw toegangskaarten contact op via info@fraudefilmfestival.nl.


Ik heb een toegangscode, hoe bestel ik tickets?

Bij het bestellen van tickets wordt bij de eerste stap gevraagd om een (kortings)code. Bij de volgende stap is de korting direct verrekend.


Ik ben partner, hoe bestel ik tickets?

Als partner van het Fraude Film Festival ontvang je een code waarmee kaarten direct, zonder extra kosten, kunnen worden besteld via de website van het Fraude Film Festival. Voer deze code in bij de eerste stap van het inschrijfscherm.

3 & 4 okt
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie