Wie verdient de Anti Fraude Award 2017?

Op 5 oktober wordt tijdens het Fraude Film Festival voor het vierde jaar de Anti Fraude Award uitgereikt aan een persoon of organisatie die of dat zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de bestrijding van fraude. Wie treedt in de voetsporen van het televisieprogramma Tros Opgelicht?!, Transparency International en Peter Olsthoorn? Je bent van harte uitgenodigd om iemand te nomineren!

Wie komt er in aanmerking voor de Award? Iedereen die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden op het gebied van fraudebestrijding of op dat vlak een inspirerend initiatief heeft genomen! Inzendingen worden op een longlist geplaatst, die in augustus wordt gepubliceerd op de website van het Fraude Film Festival. Uit de inzendingen kiest een Expert Comité drie kandidaten. De winnaar wordt op 5 oktober tijdens het Fraude Film Festival bekend gemaakt.

Jouw nominatie kun je sturen naar: info@fraudefilmfestival.nl. Vertel ons vooral ook waarom deze kandidaat volgens jou kans moet maken op de Award! We zien ernaar uit jullie nominaties te ontvangen!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie