Wie verdient dit jaar de Anti Fraude Award

Op 4 oktober 2018 wordt tijdens het Fraude Film Festival voor het vijfde jaar op rij de Anti Fraude Award uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de bestrijding van fraude. Wie treedt in de voetsporen van het televisieprogramma Tros Opgelicht?!, Transparency International, Peter Olsthoorn en Team High Tech Crime van de politie? Je bent van harte uitgenodigd om een persoon of organisatie te nomineren!

Wie komt er in aanmerking voor de Award? Iedereen die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden op het gebied van fraudebestrijding of op dat vlak een inspirerend initiatief heeft genomen. Inzendingen worden op een longlist geplaatst, die in augustus wordt gepubliceerd op de website van het Fraude Film Festival. Uit de inzendingen kiest een Expert Comité drie kandidaten. De winnaar wordt op 4 oktober tijdens het Fraude Film Festival bekend gemaakt.

Jouw nominatie kun je hier indienen. Vertel ons vooral ook waarom deze kandidaat volgens jou kans moet maken op de Award!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie